TIETOA MEISTÄ

KUKKA- JA HAUTAUSTOIMISTO

 

Kukka- ja hautaustoimistomme sijaitsee Mänttä-Vilppulassa, aivan Mäntän keskustassa. Samoissa tiloissa toimi aikaisemmin myös Kukka- ja hautaustoimisto Keinonen. 

 

HAUTAUSPALVELUMME

 

Kastanjan sydän on lämminhenkinen ja täyden palvelun Hautaustoimisto, joka palvelee asiakkaitaan monipuolisesti. Meiltä saat arkut ja uurnat, sekä kuljetamme vainajan kappeliin sekä tarvittaessa krematorioon. Hoidamme kaikki hautaukseen liittyvät asiat luotamuksellisesti ja hienotunteisesti. 

 

KUKKASIDONTA

 

Teemme kaikki kukkien sidontatyöt kuten surulaitteet sekä muistotilaisuuksien kukitukset asiakkaiden toiveiden mukaan.

Liikkeestämme löydät myös viherkasveja, ruukkuja, koreja sekä muita kukkatarvikkeita.

 

SISUSTUS- JA LAHJATAVARAT

 

Meillä on myynnissä ihania lahja- ja sisustustuotteita  mm. Kalevan tulen laadukkaat kynttilät sekä Donokan fudget ja suklaat sekä paljon muita ihania tuotteita joita voi viedä tuliaisiksi, lahjoiksi tai itselle iloksi.

 

Teemme myös itse esimerkiksi erilaisia kransseja, joita löytyy liikkeestämme, tule tutustumaan ja ihastu!

 

YHTEYDENOTTO


Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla tai poiketa kivijalkaliikkeessämme. Olemme mukana myös eKukka välityspalvelussa. Voit tilata suoraan verkkokaupastamme kukkakimput sekä muut tuotteet vaikka suoraan kotiovelle toimitettuina. Kauttamme onnistuu toimitus vaikka toiselle puolelle Suomea.

 

 
KEITÄ ME OLEMME?

Katja

 

"Olen Mänttästä kotoisin, tällä hetkellä Kolhossa asuva neljän lapsen äiti. Olen koko ikäni tehnyt käsilläni kaikkea mahdollista, käsitöitä, erialisia askarteluja sekä puutarha- ja piha töitä. Kukat ja kasvit ovat aina olleet tärkeitä, jo lapsuuden kodistani asti. Tässä työssä yhdistyvät luovuus ja käsillä tekeminen. 

 

Työurani olen tehnyt hoitoalalla, tehden ensin lähihoitajan töitä erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten parissa. Sosionomiksi opiskeltuani tein töitä nuorten kanssa nuorisokodeissa. Työyksikköni loputtua tuli tämä mahdollisuus vastaan, johon tartuimme yhdessä Tanjan kanssa. Olemme kouluttautuneet kukkasidontaan sekä opetelleet hautaustoimistotyön käytännön opissa. 

Parasta tässä työssä on ollut ihanien ihmisten tapaaminen. Olemme saaneet olla ihmisten mukana eri elämäntilanteissa, niin ilossa kuin surussakin."

Tanja

 

"Olen koulutukseltani artesaani, ateljeeompelija sekä pukineiden valmistaja. Teen monipuolisesti käsitöitä ja olen luovana persoonana kiinnostunut tästä kukkakauppa alasta. Olen työskennellyt kaupan alalla koko työurani ajan, minulla on vahva kokemus asiakaspalvelutyöstä. Opetan myös posliininmaalausta Autere-opistossa ja myös tätä kokemusta voisin hyödyntää lahjatavara- ja sisustustuotteiden valmistamisessa."